MALATYA / YEŞİLYURT - Topsöğüt Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Evin okula yakınlaşması ve değişen anne baba rolleri projesi kapsamında okulumuzda yapılacak üçüncü eğitim 28 Aralık 2017 tarihinde saat 11 00 dadır.

Kas

il Milli Eğitim Müdürlüğü, Din Öğretimi Şube Müdürlüğü tarafından Kur´an Tilaveti ve Tashih-i Huruf Kursu Açılmasına dair duyuru yayınlanmıştır.

Sayın Veli,

Geleceğimizin teminatı olan gençlerin; sosyal, bilişsel, duygusal ve ahlâkî yönden sağlıklı olarak gelişebilmeleri okul-aile-çocuk arasındaki iletişimin kuvvetli olmasına bağlıdır.

Topsöğüt Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu olarak, velilerimizin eğitim-öğretimin ayrılmaz bir parçası olduklarına inanmakta ve bu anlayışla   “Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne-Baba Rolleri Projesi” çerçevesinde okulumuzda velilerimize yönelik seminerler vermekteyiz.

Sizlerin de bilinçli birer anne-baba olarak çocuklarınızın eğitim sürecinin dışında kalmayacağınızı ümit eder,  aşağıda gün ve saati belirtilen seminerlere katılımınızı önemle rica ederim.

Seminer Tarihi            : 29 Kasım 2017

Seminer Saati              : 11:00

Seminer Konuları        :

·          Bir eğitim kurumu olarak aile

·          Öğretmen-öğrenci-veli iletişimi

Serhat ÇOLAK

Okul Müdürü

NOT: Seminerler sonunda katılım belgesi verilecektir.

Sayın Veli,

Seminer Tarihi            : 21 Kasım 2017

Seminer Saati              : 11:00

Seminer Konuları        :

Serhat ÇOLAK

Okul Müdürü

NOT: Seminerler sonunda katılım belgesi verilecektir.

Ekm

Okulumuz okul aile birliği genel kurulu toplantısı 27 Ekim 2017 tarihinde saat 14.00 da yapılacaktır.

Nis

20.04.2017 tarihinde saat 13.00 da velilerimize eğitim verilecektir.Davetiyeler öğrencilerimize verilmiştir.

Eyl

OKULUMZDA 21.09.2016 TARİHİNDE SAAT 13:00 DA OKL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILACAKTIR.TÜM VELİLERİN KATILMASI BÜYÜK ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR.

Öğrencilerinin Başarısındaki Etkenlerin Değerlendirilmesi/Öğrenci Anketi

"Seçmeli Ders Uygulamasına Yönelik Öğrenci Beklenti Anketi"

Nis

31/03/2016 tarihinden 30/06/2016 tarihine kadar devam edecek kurum standartları veri girişleri açılmıştır. Yönetici, Öğretmen ve Okul-Aile Birliği üyelerine zorunlu olan veri girişleri, öğrenci ve velilerimize gönüllülük esaslıdır.

Mrt

21.03.2016 TARİHİNDE SAAT 12:00 DA OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILACAKTIR.TÜM VELİLERİN KATILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

Mrt

04.03.2016 TARİHİNDE SAAT 13:00 DA 8. SISNIF ÖĞRENCİ VELİLERİMİZE YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILACAKATIR.TÜM VELİLERİMİZİN KATILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

Ekm

02.10.2015 TARİHİNDE SAAT 13:30 DA TOPLANTI YAPILACAKTIR.TÜM VELİLERİN KATILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.